"Не те, що таких хат - у нас навіть сараїв таких немає!": Харків'янка вказала на різницю між українцями та росіянами

"Ось зріз українського суспільства. Проста жіночка з села. Не міста, не обласного центру. Простого українського села - поряд з Бєлгородом, але яке дуже контрастує з російськими "дєрєвнямі", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Село Веселе. Харківським суржиком, але ж...
"... У мій дім, сусіди подзвонили, сказали, що вибили двері, і зайшла перша партія росіян. Неділю назад казали, що вони ще там жили. Хоча в дом попав снаряд. Все повністю обікрали, не те що там холодильник - але й мої речі. Вони насильно людей вивозили. Обікрали село повністю. В Бєлгороді людей регістрирували, і зразу ж заїзжали машини в їх дома, вивозили на машинах все. Все. Тєхніку крали, комод. І пилка була, і отвьортки брали. Не гнушалися нічим.
Це просто прийшли варвари на нашу землю. Чого вони прийшли до нас? ТАКУ ГРЯЗЬ принесли до нас, у них там чи цивілізації нема?!..
У мене подруга виїзджала через росію, і зараз вона знаходиться у Прибалтиці, казала - у нас таких сел... Не те що таких хат - у нас таких сараїв нема!..
Наші люди, які виїзджали, уже казали: хай забирають - хоча б стіни залишили. Закінчиться війна - ми все те піднімемо. До роботи станемо..."
***
Ключове:
- таку ГРЯЗЬ принесли до нас росіяни;
- хай би стіни нам залишили - ми відновимо.
Прірва між нами і ними. Як між чистотою та брудом. Гидким, смердючим брудом".

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...

Ви будете здивовані! Шкільні хулігани в дорослому віці мають вищу зарплату і більш задоволені життям - результати дослідження

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:52

Дорослі, які у шкільні роки були хуліганами, мають вищу зарплату та більш задоволені своїм життям, ніж ті, хто мав зразкову поведінку. Таких висновків дійшли фахівці Інституту соціальних та економічних дослідників Великої Британії, передають Патріоти У...