Не тямилася від люті: Білоруска Соболенко розтрощила ракетку після поразки від українки Калініної в Маямі (відео)

Друга ракетка світу білоруска Аріна Соболенко не тямилася від люті після поразки від українки Ангеліни Калініної в третьому колі турніру WTA 1000 в Маямі (США), передають Патріоти України.

Матч завершився сенсаційною перемогою нашої співвітчизниці за підсумками трьох сетів – 6:4, 1:6, 6:1. Після програного останнього розіграшу 25-річна тенісистка з держави-агресорки не впоралася з емоціями та розлючено розтрощила свою ракетку об корт.

Відео імпульсивного вчинку білоруски розлетілося соцмережами.

Додамо, що Соболенко далеко не вперше відзначилася скандальною поведінкою на корті. Раніше вона розтрощила ракетку після програного фіналу US Open-2023.

Крім того, під час півфіналу US Open-2023 білоруска також влаштувала істерику – виматюкалася та пожбурила ракетку у бік трибун, де сидів її тренер. Перемога над Соболенко стала найрейтинговішою в кар'єрі Калініної. Вона лише вдруге в кар'єрі обіграла тенісистку з топ-5 світового рейтингу – перший подібний успіх був 2022 року над Марією Саккарі з Греції.

Калініна – єдина українка, яка продовжує виступати в Маямі. Раніше з турніру вилетіли Леся Цуренко, Еліна Світоліна та Даяна Ястремська, а Марта Костюк знялася перед стартовим матчем через хворобу.

На вулицях стане суттєво темніше: У Києві починають економити світло через дефіцит електрики у мережі

четвер, 9 травень 2024, 18:50

У Києві через дефіцит в енергосистемі зменшать яскравість усіх ліхтарів у місті, що дозволить досягти загальної економії не менше 20%. Про це 9 травня повідомляє пресслужба КМДА. . Уточнюється, що повністю виключати усі ліхтарі ніхто не буде. Завдяки ...

Вражаюче відкриття! Астрономи виявили рекордну за розмірами планету, в понад чотири рази більшу за Землю

четвер, 9 травень 2024, 17:56

Астрономи виявили нову планету, яка має щонайменше пару рекордів. Хоча вчені ще багато чого не знають про цей не такий вже й далекий за космічними мірками світ, відомо, що планета перебуває в зоні населеності своєї зірки, а значить, там може бути вода ...