Не тільки кажани: Ще одна тварина може передавати коронавірус людині

Підступність хвороби полягає у тому, що пухнасті жителі ферм можуть переносити її без симптомів.

У Нідерландах тестують норок на фермах. Тамтешні науковці вважають, що вони можуть переносити коронавірус, повідомляють Патріоти України.

"Нові дослідження свідчать, що людина може заразитися від норки. Тварини можуть переносити захворювання без симптомів", - йдеться у заяві уряду. Тварин тестують на антитіла, пише CNN. Ці перевірки обов'язкові для усіх ферм. Також припускають, що вірус від ферми до ферми могли перенести коти. Троє з 11 котів на одній із ферм були інфіковані.

Представник Всесвітньої організації охорони здоров'я Фадела Чайб заявила минулого місяця, що все свідчить про те, що Covid-19 бере свій початок у кажанів. Однак експерти застерігали не робити висновків про те, чи можуть інші тварини передавати вірус.

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...