Не тільки постійно оголене тіло: MARUV розповіла, що писати хіти їй допомагає... диплом фізика-електронщика

Українській виконавиці, композитору і поетесі MARUV (Анна Корсун) допомагає в творчості технічна освіта, завдяки якій вона легко освоює програми для написання музики. Про це співачка з дипломом фізика-електронщика розповіла в інтерв'ю WarnerMusic, опублікованому на сторінці музичного лейблу в Instagram, передають Патріоти України.

"Я швидко розумію, як вони (програми. – Ред.) працюють. Та ж історія з освоєнням інструментів: після технічної освіти ти у всьому бачиш закономірності, відразу їх виокремлюєш й легше запам'ятовуєш матеріал", – зазначила вона.

"Як я вже сказала, моя освіта допомагає шукати закономірності, і в музиці вони теж є. Проаналізувавши їх, можна навчитися писати круті пісні, які стають хітами", – додала MARUV.

Коротко про знаменитість:

  • Анна Корсун народилася в Павлограді 15 лютого 1991 року. У шкільні роки ходила на танці і музику, а також у складі танцювального колективу "Лік" гастролювала по Україні. Закінчила музичну школу (хорове відділення). Потім вступила до фізико-математичного ліцею.
  • У 2013 році Анна створила групу The Pringlez, яка спочатку була зібрана в якості навчального проекту студентів. Через чотири роки артистка прийняла рішення про переїзд колективу до Києва, зміну назви, репертуару і музичного напрямку.

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...