Не той дрес-код чи дискримінація зайвої ваги: Жінку вигнали з ресторану за "надто відвертий одяг"

"Я бачила людей, одягнених набагато відвертіше, і їм нічого не сказали", - обурюється жінка.

Гладку американку Сюеретту Емке вигнали з ресторану мережі Golden Corral через зовнішній вигляд

Про це повідомляє Fox News, інформують Патріоти України.
За словами жінки, співробітники закладу Erie, розташованого в Пенсільванії, виставили її геть після скарг інших відвідувачів на її нібито занадто відвертий одяг. "Коли я зайшла туди перекусити, до мене підійшов менеджер і заявив, що я одягнена занадто провокаційно, і це не подобається іншим відвідувачам. Мені потрібно було одягнути щось зверху або покинути ресторан ", - розповіла Емке.
Жінка відповіла, що витратила цілу годину на дорогу до ресторану, проте керуючий відповів, що його це не хвилює. Коли вона попросила пояснити, що не так з її одягом, він не зміг дати конкретної відповіді.
На думку американки, ресторан просто дискримінував її за зайву вагу. "Я бачила людей, одягнених набагато відвертіше, і їм нічого не сказали. Мені правда здається, що вони звернулися саме до мене, тому що я не худа, і це несексуально ", - впевнена жінка.
Незабаром Емке зв'язалася з власником закладу, щоб поскаржитися на менеджера. Однак той заявив, що в ресторані дійсно діють правила дрес-коду, а враховувати побажання більшості гостей - прямий обов'язок керівника.

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...