Не треба було незаконно крутити д*пою у Криму: Російську модель не пустили в Україну (відео)

В Україну не пустили російську модель 21-річну Еліну Бурлакову, яка багато разів відвідувала тимчасово окупований Крим. Росіянка прилетіла до міжнародного аеропорту "Київ" ім. І. Сікорського з Варшави, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу Державної прикордонної служби.

"Під час проходження прикордонного контролю та перевірки документів прикордонники з'ясували, що Бурлакова неодноразово порушувала режим в'їзду-виїзду з тимчасового окупованого Криму", - ідеться в повідомленні.

Востаннє дівуля відвідувала тимчасово окупований Крим цьогоріч у липні. Брала участь у фотосесії. До півострова прибула літаком із Москви.

Моделі заборонили в'їзд в Україну на три роки. І оштрафували за адмінправопорушення.


"Мав би померти, але живий": Журналіст і письменник Станіслав Асєєв потрапив з-під Очеретиного до шпиталю

середа, 1 травень 2024, 11:44

Український журналіст і письменник Станіслав Асєєв, який воює у складі ЗСУ на одному з найгарячіших напрямків фронту, дістав контузію і потрапив до шпиталю. Про це він повідомив у соцмережі X у середу, 1 травня, передають Патріоти України. «Я живий, хо...

Стане більше: У Міноборони озвучили плани щодо розвитку мережі рекрутингових центрів

середа, 1 травень 2024, 11:28

До середини червня 2024 року в Україні мають запрацювати близько 30 центрів рекрутингу української армії. Наразі відкрито 18 таких центрів. Про це повідомив речник Міністерства оборони Дмитро Лазуткін у коментарі "Укрінформу". Зокрема, він повідомив, щ...