Не треба ганяти: Молодий водій у Польщі, коли почув суму штрафу… знепритомнів

У Польщі трапився курйозний випадок. Водій з П'ясецького повіту, якого поліція зупинила на трасі S7 біля Шидловець (Мазовецьке воєводство), втратив свідомість, коли почув суму штрафу, який йому виписали за перевищення швидкості. Чоловікові було наказано сплатити 3 000 злотих (біля 27 000 грн). Він також отримав 13 штрафних балів, пише Onet.

23-річний водій перевищив швидкість на 55 км/год. Після перевірки в поліцейських системах з'ясувалося, що водій має кілька порушень швидкісного режиму, останнє з яких датоване минулим роком і кваліфікується як рецидив, що тягне за собою подвоєння суми штрафу до 3 000 злотих.

Водій втратив свідомість, коли почув суму штрафу за своє правопорушення

«Коли чоловік почув суму штрафу, він зблід і впав на землю. Поліцейські надали йому допомогу і запропонували викликати швидку, але 23-річний молодик відмовився і сказав, що почувається добре, емоції взяли гору», — розповів сержант місцевої поліції.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...