Не треба їм заважати: Терористи на Донбасі втопили власний танк, є загиблі

На Донбасі терористи "Л/ДНР" проводили бойове навчання, під час якого затонув танк разом з усім екіпажем, повідомляють Патріоти України.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони України, зазначивши, що бойовики намагалися приховати загибель людей.

"13 серпня ц.р. під час відпрацювання у танковому підрозділі окупантів питань подолання (форсування) водної перешкоди один танк затонув, а через незадовільний рівень організації російськими офіцерами евакуації екіпажу, загинуло четверо військовослужбовців", – повідомила українська розвідка.

У Міноброни відзначили, що російське окупаційне командування нарощує бойову міць під Донецьком і Луганськом. У зв'язку з чим на полігонах більшість занять проводиться без належної підготовки і з грубими порушеннями заходів безпеки, що і стало причиною загибелі людей.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...