Не треба їм заважати: У мережі показали терориста "ЛНР", убитого товаришами по службі (фото)

У мережі з'явилися фото терориста "ЛНР", який був убитий своїми ж товаришами по службі в районі тимчасово окупованого населеного пункту Логвинове, передають Патріоти України.

Ним виявився 27-річний Владислав Мотузов "Ара" з тимчасово окупованих Ровеньків Луганської області. Фото окупанта опублікував на своєму Telegram-каналі офіцер ЗСУ, полковник Анатолій Штефан (Штірліц).

"200 бригада. 15.08.2020 Владислав "Ара" Мотузов пішов на концерт Кобзона, квиток коштував 200 рублів. Небойовий, допоміг братушаня після вживання бояришника. Спікери "Бояришник Ньюз", як завжди, придумали йому "героїчну" історію. Годуй "вату" л*йном", – зазначив захисник.

Нагадаємо, що терористи "ЛНР" раніше запустили фейк про те, що 15 серпня терористи "ЛНР" звинуватили ЗСУ в снайперському обстрілі біля Логвинового, внаслідок якого нібито загинув один найманець окупантів.

Так зване представництво ЛНР в СЦКК тоді заявило, що очікує від Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ "належної реакції". Однак у штабі ООС спростували цей фейк, зазначивши, що ЗСУ повністю дотримуються режиму тиші.


Залужний знов з'явився на публіці: Чим здивував улюблений генерал українців після тривалої інформаційної тиші

четвер, 9 травень 2024, 2:35

Колишній головнокомандувач ЗСУ, який довго не з'являвся на публіці після відставки з посади, активізувався в медійному полі та соцмережах. Спочатку він опублікував на своїй сторінці в Facebook фото, а згодом зустрівся з однією з українських співачок і ...

Його спроба перемоги: Представник Фінляндії на Євробачення-2024 вийшов на сцену без трусів (відео)

четвер, 9 травень 2024, 1:45

Представник Фінляндії на "Євробаченні-2024" Windows95man вийшов на сцену наймасштабнішого пісенного конкурсу континенту в дуже зухвалому образі. Він з'явився на сцені у великому яйці, зробленому з джинсів, а потім воно відкрилося і стало зрозуміло, що ...