Не треба їм заважати: У Попасній окупанти обстріляли з мінометів свої ж війська

Російські загарбники продовжують зазнавати нищівних втрат. Однак це трапляється не лише через дії українських захисників, адже дезорганізовані окупанти вже не вперше обстрілюють власні позиції, передають Патріоти України.

Загарбники обстріляли власні позиції

Через дезорганізованість російських окупантів бійцям ЗСУ залишається менше роботи. Зокрема, в Попасній загарбники намагалися провести штурм за підтримки артилерії. Однак це не завершилось успіхом – ворог зазнав втрат.

Мінометним вогнем, через відсутність взаємодії, (ворог – 24 канал) здійснив обстріл власних позицій, – розповіли у Генштабі. У напрямку населеного пункту Красногорівка 26 березня загарбники також намагалися провести штурм, який не завершився успіхом. Окупанти зазнали втрат та відійшли.

Окрім цього, вороги продовжують штурмувати Маріуполь. Вони завдають авіаційних та артилерійських ударів по об'єктах цивільної та військової інфраструктури. Традиційно успіху загарбники не мають.

"Спочатку подумали, що це вибух": У кропивницькому дендропарку розбилася насмерть жінка

вівторок, 7 травень 2024, 19:14

У дендропарку Кропивницького розбилася насмерть 56-річна жінка. Вона впала з оглядового колеса. Про це «Суспільному» розповіла речниця поліції області Віталіна Бевзенко, передають Патріоти України. Поліція вже розпочала кримінальне провадження за част...

Був "змушений поїхати до хворої матері": У Рівному головного сержанта засудили за дезертирство

вівторок, 7 травень 2024, 18:56

У Рівному апеляційний суд покарав військовослужбовця за дезертирство, вчинене в умовах воєнного стану і відправив його на 5 років за ґрати. Про це передає Zaxid.net з посиланням на вирок суду, передають Патріоти України. Як йдеться у справі, головний с...