"Не треба шукати собі рівню!": В Індонезії пропонують боротись з бідністю через одруження

Всесвітній банк нещодавно повідомив, що приблизно 115 мільйонам індонезійців (45% населення країни), ще належить досягти рівня життя середнього класу.

Міністр освіти і культури країни Мухаджир Еффенді запропонував добре забезпеченим людям одружуватися на бідних і таким чином перемогти нерівність. Про це повідомляє місцеве видання The Jakarta Post, передають Патріоти України.

В країні ця тенденція не поширена через релігійне правила мусульман - "шукати під стать собі рівного". За словами Мухаджіра Еффенді, люди неправильно трактують вислів. "Що буде, якщо бідні будуть шукати інших бідних? Буде більше бідних. А це проблема для Індонезії", - зазначив він.

Мухаджир запропонував програму сертифікації до вступу в шлюб, згідно з якою пари, які ще не були економічно стабільні, але прагнули вступити в шлюб, повинні отримати спеціальне посвідчення.

Чиновник також заявив про готовність випустити спеціальний закон про міжкласові шлюби та допомагати парам з нестабільним економічним становищем з пошуком роботи. У виданні повідомляється, що Всесвітній банк нещодавно повідомив, що приблизно 115 мільйонам індонезійців (45 відсотків населення країни - ред.), ще належить досягти рівня життя середнього класу.

Проте, міністр зазначив, що Індонезія домоглася прогресу в скороченні бідності за останні 15 років, знизивши її до менш ніж 10 відсотків, а середній клас виріс за цей період з 7 до 20 відсотків населення.

Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...

Аби створити відчуття кризи: Samsung запровадив 6-денний робочий тиждень

вівторок, 23 квітень 2024, 16:48

Samsung Group запровадив шестиденний робочий тиждень для керівників всіх підрозділів компаній. Головною причиною є труднощі в бізнесі. Про це повідомляє Business Insider, передають Патріоти України. Деякі керівники підрозділів почнуть працювати за нови...