Не треба влаштовувати "реаліті-шоу": Репер Серьога відповів на звинувачення екс-дружини у викраденні дітей

Репер Серьога прокоментував гучний скандал після звинувачень колишньої дружини Поліни Ололо в тому, що музикант забрав синів і перешкоджає їх спілкування з матір'ю. Після її звинувачень Сергій Пархоменко три місяці зберігав мовчання щодо цього питання, і нарешті вирішив зробити публічну заяву, передають Патріоти України.

Нині триває судовий розгляд справи про визначення місця проживання дітей з одним із батьків, але не про позбавлення батьківських прав. Також білоруський музикант і студент Харківського авіаційного інституту закликав не драматизувати ситуацію.

"До суду мої діти перебувають зі мною за наявності у мене всіх дозвільних документів з боку матері - цей факт легко перевірити і підтвердити", - йдеться у публікації. Окремо Серьога наголошує, що ніколи не висловлювався про свою екс-дружину негативно і не хотів вирішувати особисті питання "у форматі розважального реаліті-шоу".

"Вона - прекрасна людина з особливим почуттям материнської відповідальності. Я принципово виховую своїх синів в абсолютній повазі до матері й у всьому медійному полі вони не зможуть коли-небудь прочитати жодної іншої моєї позиції стосовно неї, крім як поважної", - написав артист.

Також Пархоменко відповів на закиди Ололо щодо того, що нібито займався підробкою документів, має залежність, погано ставиться до хлопчиків Марка та Платона.

"Її актуальне прагнення піклуватися про дітей і будь-якими засобами переконати громадськість у тому, що їх батько - я, тобто - негідна та аморальна людина, ще до суду, обумовлена суворою необхідністю її життєвих обставин і надмірною вразливістю. І тут я, як ніхто інший, беруся зрозуміти її... Вона, до речі, досить переконлива у своїй версії того, що відбувається, на мою власну думку, але, якщо вона права, то їй слід довести мою вину у правовому полі та надати мені нести відповідне покарання", - зазначив Серьога.

Артист зауважує, що саме тому вони чекають розв'язання цього питання в правовому полі, і "ось чому я весь цей час був свідомо скупий на коментарі та оцінювальні судження стосовно будь-яких висловлювань третіх осіб на мою адресу". "Коли не вдається прийти до спільного знаменника, справа вирішуватися в суді, для цього й існує суд", - резюмував він.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...