Не цього разу, "мадам": Найбільш яскраві образи пійманих ухилянтів, котрі перевдягалися жінками для перетину кордону (фотофакти)

На Одещині прикордонники затримали чоловіка, який прикинувся жінкою, щоб перетнути кордон. Він був на заробітках закордоном і приїхав додому на Великдень, а назад повернутися не зміг. Це вже не перший випадок, коли ухилянти намагаються втекти з України під виглядом жінки. Давайте переглянемо, яких “красунь” ловили прикордонники раніше.

Цього чоловіка вночі з 20 на 21 квітня викрили під час перевірки документів для проїзду на трасі “Одеса-Рені”. 35-річний українець розповів, що до початку повномасштабної війни перебував за кордоном на заробітках. А на Великдень вирішив приїхати додому, сподіваючись, що зможе безперешкодно повернутися за кордон, нашвидкуруч “змінивши стать”.

В ДПСУ зазначили, що жіночі аксесуари йому не допомогли, хоча якби поголився, то шансів було б більше.

Під час затримання трьох втікачів на Закарпатті у січні цього року серед них виявили дивну панянку. Як потім виявилося, це також був чоловік, що постарався перевтілитися — одягнув перуку, жіночий одяг і навіть нафарбував лаком нігті. Однак прикордонників провести не вдалося.

У квітні минулого року на Одещині затримали офіцера, який прикидався жінкою. У 26-річного чоловіка майже вийшло, якби не підозріло високий зріст. Для того, щоб пройти кордон і потрапити до Молдови він начепив перуку, колготи, стильний капелюшок та інші аксесуари. Навіть спробував зімітувати груди. Вже при обшуку у горе-трансвестита виявили документи офіцера.

Торік у березні у пункті пропуску на Вінничині мама дитини виявилася… татом. Чоловік перевдягнувся в жінку, наніс макіяж і навіть взяв паспорт дружини. Однак це не допомогло йому. 30-річного киянина затримали та пофотографували.

А кількома днями раніше прикордонники викрили на переодяганні мешканця Львова. Втікач може похизуватися найбільшим бюстом серед усіх “красунь”. Він одягнув бюстгальтер, який напхав ватою, а під штани одягнув шорти. Чи щоб не змерзнути, чи щоб талія була ширшою. Однак його затримали та зробили чимало кумедних світлин. Про це повідомив активіст Роман Тузяк. Хоча через понад рік пост уже недоступний.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...