Не туди заніс: Під Одесою на хабарі поліцейському попався відомий кримінальний авторитет

За даними поліції, затриманий відомий в кримінальних колах, має вплив на контрабанду, незаконний оборот наркотиків, азартні ігри і незаконну вирубку лісу.

У Подільському Одеської області затримано відомого в кримінальних колах громадянин, який запропонував одному з правоохоронців хабар в 1 тисячу доларів. За це поліція повинна була «закрити очі» на незаконну вирубку лісу, передають Патріоти України.

«Громадянин вирішив налагодити контакт з керівництвом місцевого відділу поліції. З цим прийшов до одного із заступників начальника Подільського відділу. Однак домовлятися зі зловмисником капітан поліції не став», - уточнили в поліції.

Про «пропозицію» офіцер інформував своє керівництво і департамент внутрішньої безпеки Нацполіції. 39-річного зловмисника затримали при передачі грошей. «Затриманий причетний до ряду злочинів на півночі Одеської області. Зараз правоохоронні органи відпрацьовують цю інформацію», - повідомили в прокуратурі. За даними поліції, затриманий відомий в кримінальних колах, має вплив на контрабанду, незаконний оборот наркотиків, азартні ігри і незаконну вирубку лісу.

15 жовтня суд обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з правом внесення застави. Підозрюваному загрожує 8 років в'язниці з конфіскацією майна.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...