Не в Сімферополі: Усик назвав місто, в якому проведе бій після війни з Росією

Чемпіон WBO, WBA та IBF Олександр Усик (21−0, 14 КО) заявив, що після закінчення війни планує провести бій в Україні. За словами українця, його поєдинок буде організовано на Олімпійському в Києві, передають Патріоти України.

«Зараз ми не можемо це зробити, тому що в нашій країні йде війна. Але після нашої перемоги я обов’язково організую поєдинок на Олімпійському в Києві для того, щоб потішити свою рідну публіку і кожного українця, який прийде на стадіон.

Для мене особисто — велика мотивація і вдячність тим хлопцям, які захищають нашу країну. Коли я з ними спілкуюся телефоном, я бачу їхні обличчя, бачу їхню посмішку, бачу їхні емоції, коли вони кричать: «Так, перемога!». Це їхня теж частина. Знаєте, коли я боксую, то виграє вся моя країна, всі ті, хто за мене вболіває", — цитує Усика Boxing on TNT Sports.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...