Не в тому бруді копирсається Труба: У спортклубі "5 елемент" назвали провокацією заяву ДБР про виявлення прихованих камер у роздягальнях

Керівництво спортклубу “5 елемент” заявило про провокації з боку силових органів після обшуку, який провели 20 грудня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби клубу, передають “Українські новини”.

“Клуб вважає необхідним заявити, що подія є злочинною провокацією і частиною системної інформаційної, юридичної та фінансової атаки на власників клубу, що проводиться групою осіб виключно з політичних мотивів”, – йдеться в повідомленні.

Також в спортклубі зазначили, що обшуки у них останнім часом проходять регулярно, а масштаби підтасування фактів та маніпуляції у ЗМІ говорять про те, що до атаки можуть бути причетні не тільки приватні особи.

“Ми завжди працювали і будемо працювати в рамках правового поля України, протягом усіх обшуків, які регулярно проводяться в останні півроку правоохоронними органами на території клубу, ми надавали їм повне сприяння, але ми закликаємо представників силових відомств і журналістів не ставати інструментом для нечистих на руку політиків. Головною цінністю клубу “5 елемент” завжди була незламність приватності і конфіденційності приватного життя. Протягом 14 років ми жодного разу не порушили це правило. Для нас дуже важлива довіра наших гостей і репутація одного з кращих клубів України. Тому ми будемо використовувати всі можливі правові інструменти, щоб відстояти її”, – повідомили в “5 елемент.

Нагадаємо, 20 грудня Служба безпеки України прийшла з обшуком у київський спортивний клуб «П’ятий елемент», який пов’язують з екс-президентом Петром Порошенком. В ДБР заявили, що під час обшуків в спортклубі в роздягальнях були виявлені спецзасоби негласного отримання інформації.

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...