Не в Україні: Куди зникла Ольга Фреймут та чим зараз займається

Після 2018 року кар'єра телеведучої пішла на спад. Фреймут стала ведучою шоу "Оля", яке було адаптацією відомого американського формату "Шоу Елен Дедженерес". Однак проєкт виявився неуспішним і його закрили через місяць. Вже 2020 року Фреймут взяла участь у проєкті "Танці з зірками". Хоч перемогу ведучій вибороти не вдалося, утім Оля разом зі своїм партнером Іллею Падзіною протрималася до 10 прямого ефіру. Після "Танців з зірками" Ольга Фреймут зникла з радарів публічності, зазначають Патріоти України.

Час від часу знаменитість лише нагадувала про себе у соцмережах, а також давала на YouTube-каналах інтерв'ю та вчила правил етикету, через що іноді стала героїнею мемів.

Коли почалася повномасштабна війна в Україні, Фреймут взагалі стала уникати публічності. Ще до початку російського вторгнення ведуча разом з двома дітьми поїхала до Франції, де вона хотіла святкувати день народження, яке мало відбутися 25 лютого.

Нині Фреймут перебуває у Великій Британії, де у неї є родичі. Вона живе там з дітьми – сином Валерієм та донькою Євдокією. Подейкують, що чоловік Олі – Володимир Локотко – теж з ними.

До речі, за кордоном Фреймут не сидить без роботи. У Великій Британії Оля працює у газеті Sunday Expres, пише у щотижневу колонку новини про Україну.

Ведуча від початку повномасштабної війни майже нічого не публікує у своїх соцмережах, а особливо щось із особистого контенту. Час від часу знаменитість ділиться дописам про війну в Україні та інформує про різні благодійні збори коштів.

До речі, старша донька Фреймут, яка нині живе у США, теж з-за кордону допомагає рідній країні. Злата давала різні інтерв'ю, а також провела у своїй школі благодійний аукціон, де вдалося зібрати 260 тисяч доларів для українців. Ці кошти пішли на витрати на навчання у США дітей з України.

“Зараз охочих йти до ЗСУ, ставати на захист зовсім немає": Боєць "Азову" різко звернувся до українців

понеділок, 29 квітень 2024, 11:44

Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Та краще ти піде і загинь, як справжній чоловік, як справжній воїн, який став на захист своєї сім'ї, своєї держави, своєї нації, чим ти просто потонеш, як щур. Про це боєць 12-ї б...

Ціни на газ злетять? Глава "Нафтогазу" розповів, до якого тарифу готуватися населенню

понеділок, 29 квітень 2024, 11:30

Україна перебуває у складних умовах через повномасштабну війну, зокрема, сильно постраждала енергетика. Яких тарифів на газ варто очікувати населенню, розповів голова правління НАК "Нафтогаз" Олексій Чернишов в інтерв'ю для "Подробиць", передають Патр...