"Не варто вже так оголятися": Пугачова з'явилася на публіці у відвертому вбранні (фото)

71-річна російська співачка Алла Пугачова з'явилася на публіці в сукнях з оголеними плечима. Артистка порадувала шанувальників двома свіжими фото на своїй сторінці в Instagram, повідомляють Патріоти України.

Один з образів Пугачової – рожева пишна сукня з відкритими плечима. Вона доповнила його декількома аксесуарами – рожевими масивними браслетами, кільцями і обручем металевого кольору.

На другому фото Пугачова зображена в короткій чорній сукні також з відкритим верхом. На ногах у співачки – високі лакові чорні чоботи. Користувачі оцінили наряди артистки. Однак знайшлися і ті, хто розкритикував Пугачову. Деякі написали, що в її віці не варто так одягатися.

"Віковим жінкам не варто так нескромно оголятися! Слід дивитися на себе з боку, щоб не здаватися смішною. А так все здорово", – написали під фото.

Хто отримає відстрочку від мобілізації з 1 травня за новим законом - повний перелік

вівторок, 30 квітень 2024, 8:30

За новим законом про мобілізацію, який набуде чинності 18 травня, всі військовозобов'язані чоловіки повинні будуть оновити дані про себе у ТЦК. Це потрібно не тільки для регулювання процесу мобілізації, а й для надання відстрочки від служби, передають...

Великий вівторок Страсного тижня: Традиції, особливості, прикмети, головні заборони дня

вівторок, 30 квітень 2024, 8:14

У Великий вівторок думають про Страшний Суд і воскресіння мертвих, згадується викриття Христом фарисеїв, які за зовнішньою побожністю приховували холодність і бездушність. Вівторок, під час головного тижня перед Великоднем називають Страсним або Велики...