Не вбивство: Українець загадково загинув у Польщі

Чоловік перед тим перебував на карантині приблизно в 130 км від місця виявлення останків.

Наприкінці липня, в Польщі, недалеко від міста Конін виявили останки 45-річного чоловіка, поруч знайшли документи громадянина України, передають Патріоти України.

Як повідомляє "Польське Радіо", за інформацією Польського агентства преси (PAP), смерть могла настати в результаті переохолодження. Зазначається, що 25 липня пожежні наткнулися на документи, що лежали біля колії. Згідно з розповіддю рятувальників, поруч відчувався запах розкладання. На мертве тіло випадково натрапили під час огляду кущів недалеко від залізничної станції.

Прес-секретар Окружної прокуратури в Коніні Олександра Мараньда повідомила у вівторок, що розкладання виявлених останків було настільки сильним, що в ході проведеного розтину не вдалося з'ясувати безпосередню причину смерті чоловіка. "Проте експерт виключив участь третіх осіб. Він зазначив, що ймовірною причиною смерті стала гіпотермія", - сказала вона.

Мараньда додала, що слідчі чекають результатів додаткових токсикологічних аналізів, взятих з останків померлого. Вона зазначила, що людина, тіло якої виявили, була одягнена в нижню білизну, а поблизу тіла виявили частини одягу і дорожню сумку.

За неофіційною інформацією PAP, виявлені неподалік останків документи належать громадянину України, який приїхав до Польщі в першій половині липня. Чоловік перебував на карантині приблизно в 130 км від місця виявлення останків. Останній раз поліція підтвердила, що чоловік був у місці відбування карантину за чотири дні до виявлення тіла. Під час наступного контролю громадянина України вже не застали вдома. У той же час прокурор сказала, що виявлене тіло не вдалося однозначно ідентифікувати, тому додатково проведуть тест ДНК.

Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...

Хочуть мобілізувати? Навіщо українців за кордоном кличуть у консульства і чому не видають документи

середа, 24 квітень 2024, 11:28

Оновлення військово-облікових даних чоловіками за кордоном необхідно для того, щоб працівники Територіального центру комплектування розуміли, хто знаходиться за кордоном і не витрачали час на оформлення повісток в Україні. Про це заявив народний депута...