Не віддала в "брудні лапи агресорів" свою рідну "ластівку": У Києві "героїня паркування" залізла на евакуатор і відбивалася від поліції (відео)

У Києві жінка припаркувала свій автомобіль з порушенням правил, а коли прибув евакуатор і завантажив легковик, підійнялася на спецтранспорт, щоб її машину не забрали на штрафмайданчик, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Київ Оперативний". Кадри зняли очевидці конфлікту.

"Оборона" авто Toyota від зазіхань евакуатора сталася на вулиці Волоській біля Контрактової площі.

На місце прибули правоохоронці. Один з поліцейських намагався зняти "героїню паркування" з евакуатора, але жінка так просто не здавалася, міцно вчепилася у свій легковик, голосно кричала.

"Ви не маєте права!... Я не злізу!... Приберіть руки!..."- обурювалася власниця Toyota.

У підсумку "коп" спустився з евакуатора, і почав спілкуватися з водієм спецтранспорту.

Відео: у Києві жінка-водійка підійнялася на евакуатор, і не давала забрати свій автомобіль

У коментарях до публікації користувачі мережі почали активно обговорювати ситуацію і гадати, чим же закінчилася така "оборона" легковика - чи забрали його в результаті на штрафмайданчик, чи залишили водійці, дозволивши сплатити штраф.

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...