Не відразу повірив у таке щастя: Житель Мукачева виграв позашляховик за щеплення проти COVID-19

На Закарпатті житель Мукачева виграв позашляховик, ставши переможцем акції "Вакцинуйся. Збережи життя", яку проводили у громаді упродовж двох з половиною місяців з метою заохочення до вакцинації від COVID-19. Про це повідомив речник Мукачівської міської ради Влад Микита, передають Патріоти України.

За його словами, розіграш відбувся сьогодні, 15 грудня. Переможцем став Андрій Марченко, який і отримає позашляховик. Його обирали за допомогою сервісу рандомізації.

Також сьогодні в Мукачеві в рамках акції розіграли два телевізори, оскільки двоє переможців акції першого етапу, який проходив кількома тижнями раніше, не підтвердили наявність необхідних документів.

"Переможці акції упродовж 10 днів мають завітати до ЦНАПу, пред'явити паспорт або ID картки, довідку про присвоєння ідентифікаційного номера, сертифікат про проходження вакцинації. У разі відсутності хоча б одного з документів у переможця, він втрачає право на отримання призу, та за допомогою електронного сервісу обирається наступний переможець", - уточнив Микита.

За його словами, у чоловіка, який виграв позашляховик, документи вже перевірено, він дотримався усіх вимог, зокрема, вакцинувався під час дії акції, має угоду з сімейним лікарем, всі його дані є у відповідних базах.

Автомобіль, телевізори та інші призи, які вручали мукачівцям за вакцинацію, закуплено за кошти міського бюджету. "Загалом за 2,5 місяці акції вакцинувалися понад 25 тисяч жителів нашої громади, вони й узяли участь в акції", - зазначив Микита.

Він також уточнив, що загалом у громаді вакциновано понад 56 тисяч людей, тобто 60%. Мукачівська міська рада транслювала оголошення переможця у прямому ефірі на своїй сторінці у Facebook. На відео видно, що чоловік спочатку навіть не повірив у свою перемогу. "А це не "розвод"?" - Розгублено запитав він.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...