Не вірила у хворобу, а потім "плакала від болю": Винник заразив коронавірусом "кохану"

Артистка розповіла, що вже офіційно одужала і готова до роботи.

Таїсія Сватко, яку в ЗМІ часто називають "коханою" чи "дружиною" Олега Винника, зізналася, що перехворіла на коронавірус. 44-річна бек-вокалістка Сватко (Таюне) повідомила на своїй сторінці в Instagram, що заперечувала існування COVID-19, передають Патріоти України.

Таюне розповіла, що вірус накрив її дуже сильно і вона іноді навіть плакала від болю. "Ви коли-небудь плакали від кріпатури? А я плакала...Так "закріпатурив" мене коронавірус, в існуванні якого я довгий час сумнівалася, навіть більше – абсолютно не вірила. Але мене накрила ця коронна історія, я переконалася, що це навіть більше правди", - написала співачка.

Вона розповіла, як проходила ця хвороба і в неї та перерахувала всі симптоми, які з'являлися один за одним протягом тижня. "Зникли нюх і смак, температура перші чотири дні забрала всю силу, в тілі така кріпатура, нібито я підіймала весь світ, виявили двостороннє запалення легенів, на третій день пропав голос, на четвертий повернувся, антибіотики, які я приймала у своєму житті й мене врятували на цей раз - викликали люту алергію на очі, суцільна сонливість, їжа — нецікаво, рухатися — не можу. Це був зовсім незнайомий мені стан, тиждень не давало мені нормально жити, на восьмий день стало легше, з кожним днем легше", - повідомила Таюне.

Артистка розповіла, що вже офіційно одужала і готова до роботи та побажала всім обережності й одужання. "Зараз я офіційно здорова і до роботи готова! Спасибі, мої друзі, за підтримку! Одужуйте швидше, хто теж захворів! Бережіть себе ті, хто досі сумнівається, як я нещодавно. Тримайтеся всі! Переживемо і це. Будьмо всі здорові!" – додала Таюне.

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...