"Не вішайте посинілі носи": Синоптик дала прогноз погоди на 30 жовтня

Наталія Діденко пообіцяла, що наступного тижня в Україну знов повернеться тепло.

У ніч на середу, 30 жовтня, як і прогнозувалося раніше, в Україні місцями очікуються заморозки - температура повітря прогнозується в діапазоні від - 3 до +3 градусів, передають Патріоти України.

У південних регіонах країни вночі буде трохи тепліше - до +7 градусів. За прогнозами синоптика Наталії Діденко, вдень в середу буде досить прохолодно - від +3 до +8 градусів, на півдні - до +12 градусів.
«Опади малоймовірні, вночі та вранці - тумани, а вдень навіть будуть сонячні просвітління. На Лівобережжі України північно-західний вітер може досягати сильних поривів», - попереджає синоптик.
У Києві 30 жовтня без опадів. Вночі 0-2 градуси морозу, на околицях до -3 градусів, вдень +4 + 7 градусів. «Холодна погода триватиме до кінця тижня, а з початку наступного до нас знову прийде потепління. Теплі деньки ще попереду, не вішайте посинілий ніс, тим більше, що опалення у більшості вже є. А поки тепліше одягаємося і відганяємо шапками з балабонами віруси і застуди», - жартує Наталія Діденко.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...