Не впізнати, фанати шоковані! Аліна Гросу несподівано стала брюнеткою і показала фото

Популярна українська співачка Аліна Гросу продемонструвала новий імідж - вона стала брюнеткою. Результатами сміливого перевтілення виконавиця поділилася на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши відповідні знімки, передають Патріоти України.

Вона позувала з короткою стрижкою, а доповнила сміливий образ червоною помадою і виразним макіяжем очей (щоб дивитися фото, доскрольте до кінця сторінки). Крім того, на знаменитості була шкіряна спідниця з поясом, напівпрозора блузка з довгим рукавом і чорний мереживний бюстгальтер.

"Захотілося додати трохи Франції в стиль... Як вам такий образ?" – поцікавилася зірка. Однак не всі шанувальники оцінили новий колір волосся, заявляючи, що блондинкою вона виглядала ефектніше:

"Світленькою було набагато краще", "Я так чекала цих фотографій! Вам, до речі, дуже навіть личить", "Чорний не личить. А в цілому красуня", "Чорний точно не ваш", "Блондинкою краще!", "Мені здається, вам дуже личить цей стиль і колір ".

Нагадаємо, Аліна Гросу – українська співачка, яка працює в стилях танцювальна музика і поп-рок. На сцені з 4-річного віку, починаючи з 1999 року.

Важливий момент: Чи можуть Польща та інші країни силою повернути до України військовозобов’язаних чоловіків

субота, 4 травень 2024, 6:50

Польща, як і інші демократичні країни ніколи не підуть на такий крок, як видача Україні військовозобов’язаних чоловіків, яких вдома кваліфікують як ухилянтів, а за кордоном вони визнані біженцями. А консульське обслуговування громадян стосується внутрі...

Пам'ять не фіксує час? Ось про що дізнався француз, який 63 дні прожив у темряві без зв'язку з людьми

субота, 4 травень 2024, 6:30

85-річний Мішель Сіфр дійсно зумів зробити собі ім'я серед диваків планети. У 1962 році тоді ще 23-річний юнак вирішив позбавити себе світла, людей та годинника на два місяці, передають Патріоти України. Французький дослідник хотів дізнатись, як відсу...