Не впізнати! Фото 15 жінок, які приголомшливо змінилися після схуднення

З настанням весни дівчата починають готувати тіло до купальників і відкритого літнього одягу. Щоб привести себе у форму, багато хто випробовує силу волі, приділяє силу-силенну часу й енергії на тренування, передають Патріоти України.

Дивіться фото до і після кардинальних трансформацій дівчат, які позбулися зайвої ваги. Героїні підбірки скинули десятки кілограмів та змінилися до невпізнаваності.

Приголомшливе схуднення користувачки Saicharan_48, яка втратила понад 50 зайвих кілограмів і накачала рельєфні м'язи.

Користувачка з ніком Curols93 досі працює над собою, але за 4 місяці їй вдалося скинути 60 кілограмів.

Жінка с ніком genericfemale8 скинула 40 кілограмів за 6 місяців, вона працює над собою і все ще йде до поставленої мети.

Користувачка з ніком candilandz позбулася 100 сантиметрів у талії. Без операцій дівчина схудла зі 130 до 70 кілограмів, повністю змінивши спосіб життя.

Дівчина з ніком raycal0509 позбулася шкідливих звичок і схудла на 40 кілограмів. Рік тому вона святкувала день народження в МакДональдзі, а зараз 34-річчя зустрічає в спортзалі.

Користувачка з ніком HotCheetosNArizonas працювала над собою 3 місяці. За цей час дівчина схудла 25 кілограмів, займаючись танцями та важкою атлетикою.

Користувачка з ніком Yessicahaircut91 показала неймовірний результат – жінка схудла на 60 кілограмів.

Жінка з ніком Lynx-inator втратила половину своєї ваги. Трансформація тривала два роки: заняття спортом та правильне харчування показали успішний результат.

Дівчина з ніком ambt8820 захворіла на рак. По закінченні хіміотерапії сіла білкову дієту з низьким вмістом вуглеводів, а також відмовилась від цукру.

Дівчина схудла на 45 кілограмів

Молода студентка з ніком maltipoomom789 кардинально змінила спосіб життя: почала займатися спортом та правильно харчуватись.

Користувач з ніком QueenofFools613 худла довгих п'ять років. Вона займалася спортом і правильно харчувалась, а згодом зробила операцію зі зменшення грудей і підтяжки шкіри.

Жінка з ніком kksgal1 схудла зі 100 до 65 кілограмів. Раніше вона не помічала зайвих сантиметрів, а коли побачила скільки насправді важить – прокинулася й почала займатися собою.

Красуня з ніком pbluver97 схудла на два розміри та змінила імідж.

Користувачка з ніком mamabirdyy отримала приголомшливі форми після схуднення. Багатодітна матуся втратила 50 кілограмів після пологів. Тепер жінка нарешті почувається здоровою. Вона досягла неймовірного результату, дякуючи дієтологам та кардіотренуванням.

Користувачка з ніком Sliced-fruit-platter втратила понад 20 зайвих кілограмів, і тепер їй доведеться оновлювати гардероб.

Джерело: Обозреватель

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...

Навіть гонорар не мав значення: Спаринг-партнер Усика відмовився від бою з бійцем із Росії й допоміг непереможному німцю його нокаутувати

четвер, 18 квітень 2024, 21:59

Чемпіон EBU у надважкій вазі Олександр Захожий (19−0, 15 КО) розповів про те, що йому пропонували провести бій в Саудівській Аравії з росіянином Арсланбеком Махмудовим (18−1, 17 КО), який виступає за Канаду, передають Патріоти України. «Я одразу відмов...