Не впізнати! Переможниця "Від пацанки до панянки" схудла на 15 кг після проєкту (фото)

Переможниця четвертого сезону реаліті "Від пацанки до панянки" Женя Мазур розповіла про досягнення після закінчення проєкту. За словами дівчини, їй вдалося схуднути на 15 кг і переїхати до Одеси, де вона почала нове життя, передають Патріоти України.

Також Мазур додала, що пройшла лікування від наркоманії в реабілітаційному центрі й тепер більше не вживає заборонені речовини.

"Я змінилася, більше не вживаю! Тому що вірю у свою значущість. Хоч наркоманія – хвороба, з якою я борюся досі кожен день, вірю, я сильніша за неї", – заявила Мазур.

Дівчина додала, що з нетерпінням чекає старту п'ятого сезону реаліті. Вона дала цінну пораду новим ученицям Школи леді.

"Після виходу за двері Школи леді кожна з учениць в першу чергу повинна повірити в себе. Тільки з вірою у свої сили, в нову себе всіх цілей буде досягнуто і всі мрії здійсняться. Щоб не повернутися до старого життя, потрібно хотіти чогось кращого і світлого. Необхідно пам'ятати, як було важко вилазити з болота", – підсумувала Мазур.


Джерело: Обозреватель

Захотілось гострих відчуттів: Українець зі всіма дозвільними документами на виїзд заплатив $1500, аби перепливти Тису

субота, 11 травень 2024, 5:58

На Закарпатті прикордонники зафіксували неординарний випадок: українець із всіма дозволами на виїзд за кордон вирішив переплисти річку Тису, заплативши переправнику 1500 доларів. Про це розповів офіцер Мукачівського прикордонного загону Олег Селезньов ...

Скільки засуджених Україна може відправити на фронт? У владі назвали цифру

субота, 11 травень 2024, 0:55

В Україні нараховується 27 тис. осіб, які відбувають покарання у вигляді обмеження та позбавлення волі. З них, за озвученою представником міністерства юстиції на засіданні профільного комітету інформацією, 20 тис. засуджених можуть скористатися правом ...