Не впізнати: Популярний російський комік погладшав на 30 кг (фото до і після)

Популярний російський комік, учасник шоу "6 кадрів" 53-річний Едуард Радзюкевич поправився на 30 кілограм. За словами артиста, він відчуває себе цілком комфортно і не збирається худнути. Він зазначив, що набрав вагу через те, що кинув палити, повідомляють Патріоти України.

"Не переживайте. Я набрав вагу, тому що кинув палити. Цілий 31 рік не виймав цю соску з рота, але в якийсь момент зі мною сталося, не побоюся цього слова, чудо. Раптом зрозумів, що ось уже п'ять днів не курю. Чесне слово, не знаю, як це сталося! Так і зав'язав... і, не повірите, не тягне. Єдине – поправився на 30 кілограмів, але мене це не напружує. Худнути поки не планую", - розповів артист.


"Дорогі мої, але я вже не той хлопчик з екранів, якому тридцять років. Я дорослий чоловік. Мене моя вага повністю влаштовує і проблем зі здоров'ям, пов'язаних з ним немає. Серце в нормі!", – заявив артист.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...