Не впізнати: Популярний російський комік погладшав на 30 кг (фото до і після)

Популярний російський комік, учасник шоу "6 кадрів" 53-річний Едуард Радзюкевич поправився на 30 кілограм. За словами артиста, він відчуває себе цілком комфортно і не збирається худнути. Він зазначив, що набрав вагу через те, що кинув палити, повідомляють Патріоти України.

"Не переживайте. Я набрав вагу, тому що кинув палити. Цілий 31 рік не виймав цю соску з рота, але в якийсь момент зі мною сталося, не побоюся цього слова, чудо. Раптом зрозумів, що ось уже п'ять днів не курю. Чесне слово, не знаю, як це сталося! Так і зав'язав... і, не повірите, не тягне. Єдине – поправився на 30 кілограмів, але мене це не напружує. Худнути поки не планую", - розповів артист.


"Дорогі мої, але я вже не той хлопчик з екранів, якому тридцять років. Я дорослий чоловік. Мене моя вага повністю влаштовує і проблем зі здоров'ям, пов'язаних з ним немає. Серце в нормі!", – заявив артист.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...