Не впізнати! Скандальна Оля Полякова здивувала фанатів новою зовнішністю (фото)

Відома українська співачка Оля Полякова вирішила здивувати своїх фанатів. І їй це вдалося! Співачка показала шанувальникам радикальні зміни в зовнішності в нових образах. Користувачі мережі навіть визначили найбільш яскравий і сміливий з нових "іміджів" знаменитості. Фотографії яскравих і сміливих образів Оля Полякова опублікувала на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

"Мені подобається бути різною! А у якому образі вам зайшло??? 1, 2, 3, 4, 5?", — запитала Полякова у своїх фанатів.

Яскрава блондинка з копицею розкішного волосся змінювала його колір, а також форму зачіски та макіяж. Вона була брюнеткою, сивочолою, з рожевими, блакитними та зеленими кучерями. Залежно від кольору волосся змінювалися помада, тіні та рум'яна. Всі образи Полякової були несподіваними, але дуже незабутніми і яскравими.

Шанувальники також стали обирати найбільш красивий і яскравий образ співачки. Також фанати порівняли зірку з актрисою Монікою Беллуччі на другому знімку, і з українською артисткою Настею Каменських на четвертому фото.

Варто відзначити, що Оля Полякова – одна з найбільш яскравих представниць української естради. Вона часто з'являється в яскравих і сміливих костюмах і не втомлюється балувати свою публіку новими образами.

"Мы помним… С Днем Победы!": Найкращий ліцей Києва очолила директорка з сумнівною репутацією (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:43

Київськиц ліцей "Престиж" очолила прихильниця "руського міра". На претензії щодо директорки у відділі освіти належно не відреагували. Про це пишуть батьки учнів ліцею у соцмережах, передають Патріоти України. Промоніторивши соцмережі, батьки учнів ліце...

Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...