"Не вписався у нову ігрову схему": Новий тренер збірної України Петраков розповів про конфлікт із Малиновським

Головний тренер збірної України Олександр Петраков не випустив Руслана Малиновського в стартовому складі у матчі проти Франції, тому що той не вписувався в його ігрову схему. Футболіст "Аталанти" через це дуже образився, зазначають Патріоти України.

Наставник провів бесіду з 28-річним футболістом. Про подальшу долю Руслана в збірній Олександр Васильович говорити не готовий. "Я тільки знайомлюся з командою. Я граю за новою схемою. Ми з ним поспілкувалися, коли приїхала збірна. Він ображається, що я його не поставив до стартового складу. Він дуже сильно на мене образився. Я попросив вибачення, тому що тільки взяв команду. У цій схемі мені потрібні гравці, які мають флангову швидкість. Будемо з Русланом ще говорити. Люди грають в "Аталанті", в Серії А... Як буде далі, я не можу вам сказати", – заявив Петраков під час пресконференції.

Матч 5-го туру відбору на чемпіонат світу з футболу між командами України та Франції завершився з рахунком 1:1. На гол Шапаренка чинні чемпіони світу відповіли точним ударом Марс'яля.

Джерело: Обозреватель

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...