Не врахував обстановки: За кермом на дорозі загинув український священик

Виїхав на зустрічну:

На Івано-Франківщині за кермом власного авто в аварії загинув священник 43-річний Микола Гасяк

18 березня в Калуші на Івано-Франківщині сталася смертельна аварія. Близько 22:20 на вулиці Бандери 43-річний місцевий житель на Peugeot 5008 врізався в Volkswagen Passat і загинув, повідомили у відділі комунікації обласної поліції, зазначають Патріоти України.

"Рухаючись у напрямку виїзду з міста, водій не врахував дорожньої обстановки, виявив неуважність, унаслідок чого виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілем "Фольксваген Пасат" під керуванням 28-річного водія. Внаслідок ДТП водій автомобіля "Пежо 5008" від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події", - сказано в повідомленні.

Водія іншого авто та його пасажира госпіталізовано до калуської лікарні. Поліцейські відкрили кримінальне провадження. Тривають слідчі дії.

Загиблий - священник УГКЦ Микола Гасяк. Був настоятелем парафії в селі Креховичі Рожнятівського району, повідомили у громаді Брошнів-Осадської ОТГ.

У загиблого залишилися дружина та донька.

У аварії поблизу села Велика Вільшаниця Золочівського району на Львівщині загинув священник 38-річний Володимир Марцинів. Того дня провів службу у двох селах. Аварія сталася, коли повертався додому.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Закон про мобілізацію: Стало відомо, чи роздаватимуть жінкам повістки до армії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:28

Згідно із новим законом про мобілізацію в Україні, який набуде чинності 18 травня, жінок можуть призвати на службу у Збройних Силах лише за добровільною згодою. Про це повідомляє "24 канал", передають Патріоти України. Водночас, усі жінки від 18 до 60...