Не врятували: На заробітках у Польщі помер молодий українець

У Польщі на заробітках помер хлопець із Радехова, його рідні збирають гроші на перевезення тіла додому, повідомляють Патріоти України.

У 28-річного Олександра Орищука в голові обірвався тромб, стався крововилив. У Варшавській лікарні його прооперували, але врятувати хлопця не вдалося.

Олександр на заробітки поїхав зовсім недавно. Працював укладальником бруківки. У неділю, 30 червня, хлопцю стало зле і його доправили у лікарню.

Односельчани Олександра звертаються до всіх небайдужих, аби допомогли зібрати необхідні кошти на перевезення тіла хлопця додому. Адже таких грошей у рідних немає.

Розрахунковий рахунок мами Олександра – Наталії Петрівни Орищук – 5168 7573 5396 3939 (ПриватБанк).


Джерело: lyuboml.rayon.in.ua

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...