Не врятували: На заробітках у Польщі помер молодий українець

У Польщі на заробітках помер хлопець із Радехова, його рідні збирають гроші на перевезення тіла додому, повідомляють Патріоти України.

У 28-річного Олександра Орищука в голові обірвався тромб, стався крововилив. У Варшавській лікарні його прооперували, але врятувати хлопця не вдалося.

Олександр на заробітки поїхав зовсім недавно. Працював укладальником бруківки. У неділю, 30 червня, хлопцю стало зле і його доправили у лікарню.

Односельчани Олександра звертаються до всіх небайдужих, аби допомогли зібрати необхідні кошти на перевезення тіла хлопця додому. Адже таких грошей у рідних немає.

Розрахунковий рахунок мами Олександра – Наталії Петрівни Орищук – 5168 7573 5396 3939 (ПриватБанк).


Джерело: lyuboml.rayon.in.ua

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...