Не врятували навіть найкращі медики: Один із найбагатших бізнесменів Харківської області помер від коронавірусу

Почесний громадянин Чугуєва Харківської області Олександр Зачепило помер від коронавірусу - він володів десятками автозаправних станцій, підприємствами агропромислового комплексу, транспортними та земельними ділянками. Інформацію про смерть Зачепила підтвердила Чугуївський міський голова Галина Мінаєва, передають Патріоти України.

"На жаль, це правда. Якщо дозволите, я більше не буду відповідати на питання, тому що це особиста інформація рідних. Прошу просто людського розуміння", - сказала Мінаєва.

Низка джерел у Чугуївській міській раді повідомила, що почесний громадянин Чугуєва Олександр Зачепило, який був власником кількох мереж автомобільних заправних станцій, помер від коронавірусу сьогодні, 19 березня, вранці.

За відомостями співрозмовників, лікування COVID-19 Зачепило почав у Чугуєві, продовжив у Харкові. Пізніше його перевезли до Києва, однак відправити за кордон так і не змогли, оскільки він був нетранспортабельним. Вранці він помер у лікарні.

Довідка Depo.Харків. Зачепило був власником торгової марки "Marshal", до складу якої входять шість підприємств: "Лілія", "Маршал", "Маршал-1", "Мікс Оіл", "Гарант Експрес", "Віче".

"Лілія" - 15 заправних станцій в Харківській області, 5 АЗС в Запорізькій і 4 АЗС в Донецькій області. "Маршал" - 19 АЗС в Харкові і Харківській області. "Маршал – 1" - 9 АЗС в Луганську і Луганській області. "Мікс Оіл" - 9 АЗС в Сумах і Сумській області. "Гарант Експрес" - 6 АЗС в Полтаві і Полтавській області, 5 АЗС в Житомирській області, 2 АЗС в Рівненській області. ТОВ "Віче" - 2 АЗС м.Київ та Київській області. За 20 років торгова марка "Marshal" об'єднала близько 80 автозаправних станцій з повним сервісом, як власних, так і орендованих.

Джерело: Depo.ua

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...