Не все так погано: У мережі показали, чим годують бійців ЗСУ на передовій (фото)

У мережі показали, що дають з їжі бійцям, які захищають Україну на Донбасі. Знімки військового обіду опублікували на сторінці "1-ша окрема танкова Сіверська бригада" у Facebook, повідомляють Патріоти України.

Судячи з фото, у бійців в меню присутня перша страва, друга і навіть десерт. Кухарі намагаються забезпечити нашим воїнам збалансований раціон і намагаються зробити більш домашнім обід.

"Як то не було, і, де б ми не знаходилися, але прийом їжі повинен бути належним чином, з додержанням відповідних вимог, не тільки санітарних, але і більш домашніх. Та й взагалі, прийом їжі, в деякому сенсі відпочинок, де повинно бути затишно, тепло і спокійно, де обговорюються всі проблеми сьогоднішнього дня. Так і наші кухарі, завжди з посмішкою і розумінням зустрічають в їдальні!" - написали під знімками.

У коментарях користувачі відзначили, що зараз харчування у військових стало набагато краще, ніж було раніше.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...