Не все так просто? Мережу вразило відео, як електромобіль Tesla плутає Місяць зі світлофором (відео)

Вже всім, мабуть, відомо, що електрокари Tesla іноді здатні здивувати своїх власників. Так, власне, сталося й нещодавно. У мережі з'явилося відео, як автопілот автомобіля Ілона Маска плутає Місяць зі світлофором та через це поступово починає скидувати швидкість, передають Патріоти України.

Відповідний ролик, який вже зібрав понад 900 тисяч переглядів та майже 600 коментарів, виклав на своїй сторінці в Twitter власник автомобіля Tesla Джордан Нельсон. Водій опублікував відео, на якому чітко видно, що під час світла Місяця автомобіль починає гальмувати.

"Ілон Маск, можливо ви захочете, щоб ваша команда звернула увагу на Місяць, який обманює систему автопілота. Автомобіль вважає, що Місяць — це жовтий світлофор, і хоче зменшити швидкість", - зауважив Нельсон.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...