Не все так просто: Військовослужбовиця ЗСУ заявила в ТікТок, що "не всі вороги, хто розмовляє російською", і нарвалася на критику (відео)

Військовослужбовиця Збройних сил України в TikTok спробувала донести думку, що не всі люди, які говорять російською мовою, є ворогами нашої країни. Але вона нарвалася на критику в мережі. Відповідне відео у себе в Facebook опублікував ветеран АТО Олександр Гром, якого обурила така поведінка дівчини, передають Патріоти України. Він також уточнив, що вона є офіцером морально-психологічного забезпечення.

На відео військовослужбовиця наклала російську пісню, а в підписі до нього сказано: "Не кожен, хто говорить російською, є ворогом України. І не кожен, хто одягає вишиванку, є її патріотом".

"Ось дивимося на текст: начебто з натяжкою правильно сказано, але .... Під час війни з Росією, коли ми намагаємося зробити українську мову широковживаним серед усіх верств населення; коли ті люди, які вимушено залишили свої домівки в Севастополі, Донецьку і Луганську, ламали себе через коліно, щоб перейти на українську мову в публічній площині; ось така молодь просуває в соцмережах російську попсу. Щоб що? Щоб здатися бусічкою для російської підписоти?" – написав Гром.

Ветеран додав, що покарання дівчини не вирішить проблему загалом. Він закликав командирів спілкуватися на цю тему зі своїми підлеглими.

Зі свого боку офіцер ЗСУ Анатолій Штефан погодився, що необхідно проводити роз'яснювальну роботу. Деякі користувачі мережі вважають, що дівчину варто вигнати зі служби.

Новий шлях постачання армії агресора маже готовий: Росіяни завершують будівництво залізничного моста поблизу Маріуполя, - Андрющенко

четвер, 25 квітень 2024, 9:32

Російські окупанти майже завершили будівництво залізничного моста біля села Гранітне, що неподалік Маріуполя. Про це у своєму телеграм-каналі написав радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко. "Будівництво залізничного мосту біля Гранітно...

Науковці розшифрували практично знищені папіруси з Помпеї, з котрих дізнались місце поховання великого філософа Платона та обставини його життя

четвер, 25 квітень 2024, 9:23

Революційне сканування та дослідження папірусів Геркуланума виявило чудові нові подробиці про філософа Платона, зокрема точне місце його поховання, повідомляє "Ancient Origins" . Це значне археологічне досягнення стало результатом проєкту розшифровки ...