Не всі справи закінчив на волі: У Києві з-під варти втік підозрюваний у зґвалтуванні неповнолітніх

6 липня в Києві з-під варти втік чоловік, якого підозрюють у зґвалтуванні неповнолітніх. Про це повідомляється у комунікаційному відділі ГУ НП Києва, зазначають Патріоти України.

Подільське управління поліції розшукує Євгена Замятіна за скоєння кримінального правопорушення, який народився 12 червня 1986 року. На пошуки підозрюваного, який втік з-під варти, орінтовано особовий склад київської поліції.

Прикмети: 35 років, зріст 170-175 см, середньої статури, був одягнений у сіру теніску, сині джинси і темні кросівки. Тих, хто володіє будь-якою інформацією, просять звертатися за телефонами 097-893-84-14, 063-431-73-74 або за спецлінією 102.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...