Не всі ж у "велюрі": Кличко похвалився рейдами у сотні ресторанів Києва і купою виписаних штрафів

Мер Києва і підпорядкована йому столична міліція мабуть всі дружно не дивляться телевізор ,і не читають новин в Інтернеті, раз об'єктами для перевірок обирають кого завгодно, але не заклад "слуги" Тищенка

У Києві за минулий тиждень перевірили майже пів тисячі закладів на дотримання правил і регламентів роботи в умовах карантину. У результаті було склали 101 протокол за порушення. Про це розповів мер столиці України Віталій Кличко, зазначають Патріоти України.

"У столиці продовжують працювати групи контролю за дотриманням закладами міста регламентів роботи. За минулий тиждень представники Держпродспоживслужби і муніципальної охорони спільно з поліцією перевірили понад 460 ресторанів, кафе, магазинів та ринків. Склали 101 протокол про порушення. Це менше, ніж за тиждень до цього", - розповів Кличко.

Він зазначив, що водночас більшість столичних закладів намагається дотримуватися правил. Так, за його словами, виглядає відповідальне ставлення до безпеки клієнтів.

"А тих, хто нахабно нехтує регламентами роботи, та ще й із нічною музикою й масовими танцями, – поліція закриває. І тут потурань не повинно бути ні для кого!" - підкреслив мер Києва.

Для ПУ Лесь Лісовик

"Визволитель" не стерпів відмови: У Севастополі окупант ударив дівчину ногою в обличчя за відмову танцювати лезгинку (відео)

неділя, 5 травень 2024, 10:43

Російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення окупованих територій України. У Севастополі (Крим) військовий із угруповання "Шторм Z" ЗС РФ напав на дівчат. Постраждала записала інцидент на відео, передають Патріоти України. Інцидент трапи...

Надія на світле майбутнє: Благодатний вогонь прибув до України

неділя, 5 травень 2024, 10:25

Благодатний вогонь прибув до України. Пізно вночі скаути доправили його до пункту пропуску "Старокозаче", що на українсько-молдовському кордоні. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України. Вогонь з Єрусалиму зустріли капелани та прикордо...