Не встояла перед білим золотом? У Рівному жінка обікрала ювелірний магазин і поскаржилася в поліцію, що її переслідують (відео)

Як з’ясували копи, зловмисниця вже кілька разів приходила і в сусідній ювелірний магазин, приміряла вироби.

У Рівному зловмисниця обікрала ювелірний магазин на 160 тисяч гривень. Про це повідомили в секторі комунікації поліції Рівненської області, передають Патріоти України.

За інформацією правоохоронців, в поліцію звернулася працівниця ювелірного магазину на вулиці Соборній, і розповіла, що невідома жінка відкрито викрала каблучку. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, а на пошуки зловмисниці орієнтували всі екіпажі патрульної поліції.

«21-річна працівниця торгового закладу повідомила, що жінка захотіла приміряти каблучку із білого золота та діамантом 5 каратів, вартість якої становила 162 тисячі гривень, а зі знижкою – 68 тисяч. Скориставшись відсутністю охоронця в приміщенні, який відлучився на кілька хвилин, жінка кинулася до дверей та миттю перебігла дорогу. Продавчиня почала наздоганати крадійку, однак не змогла перетнути дорогу через потік машин», – йдеться в повідомленні.

Як з’ясували копи, зловмисниця вже кілька разів приходила і в сусідній ювелірний магазин, приміряла вироби. Незабаром 33-річна зловмисниця сама звернулася в поліцію і розповіла, що вона знаходиться в одному з супермаркетів і її нібито переслідують невідомі.

«Щоб не налякати її, разом сіли в авто і почали спілкуватися. В ході розмови, жінка зізналася, що це вона викрала каблучку. Слідчо-оперативна група золотий виріб вилучила. Також встановили, що злодійкою виявилася 33-річна мешканка селища Клевань, раніше в поле зору правоохоронців не потрапляла», – пише прес-служба. За фактом відкритого заволодіння чужим майном слідчі почали досудове розслідування.

Коригували удари з "Градів" по підрозділах ЗСУ: Подружжя із Сумщини викрили у держзраді

понеділок, 29 квітень 2024, 11:27

Служба безпеки України у Сумській області затримала місцевих чоловіка і жінку: їх підозрюють у коригуванні російських обстрілів по прикордонних районах регіону та позиціях Сил оборони. Про це інформує пресцентр СБУ, передають Патріоти України. Зазнача...

Усе працює! Telegram розблокував українських ботів після реакції Мінцифри

понеділок, 29 квітень 2024, 10:47

Адміністрація платформи Telegram, яка напередодні заблокувала офіційні українські чат-боти, що покликані боротися з російською агресією, скасувала своє рішення, передають Патріоти України. «Офіційні українські боти, що допомагали у боротьбі з агресією...