Не встиг підписати: У справі про вбивство Шеремета стався новий поворот

У 2016 році журналіст Павло Шеремет, якого підірвали в його авто, планував створити в Україні благодійний фонд з дотримання прав людини в країні і в ЗМІ. Про це пише видання "theБабель", посилаючись на слова голови Національної поліції Сергія Князєва, повідомляють Патріоти України.

Українські правоохоронці направили клопотання про надання міжнародної правової допомоги 15 країнам. "Тривають процесуальні дії по встановленню мети в'їзду, супроводу, зустрічей, фінансових активів, діяльності, можливих конфліктів Павла Шеремета за кордоном", - розповів Князєв.

Він додав, що від "компетентних органів 9 країн - Бельгії, Швеції, Білорусі, Нідерландів, Молдови, Латвії, Литви, Киргизії і Туреччини - вже отримані матеріали виконаних клопотань".

"У матеріалах з Литовської республіки йдеться, що в листопаді 2015 року у Вільнюсі був створений благодійний фонд "Солідарні медіа", директором якого був Шеремет. Допитані жителі Вільнюса дали свідчення, що Шеремет планував зареєструвати Фонд сприяння дотриманню прав людини в Україні та в ЗМІ. Фінансові документи він планував підписати 21 липня 2016 року, але за день до цього загинув", - додав глава Нацполіціі.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...