Не встиг побачити маленького синочка: На війні із російськими загарбниками загинув відомий військкор

У війні з російськими загарбниками загинув відомий український військовий кореспондент Олексій Чубашев, повідомляють Патріоти України.

У 2021 році захисника звільнили у запас, однак після повномасштабного вторгнення він повернувся до лав ЗСУ, аби боронити Україну. Про загибель Чубашева розповів речник міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm Михайло Макарук. Наразі невідомо, де та за яких обставин загинув захисник.

Макарук розповів, що 10 червня загинув його друг, автор та ведучий медійного проєкту для підтримки Збройних Сил України Олексій Чубашев. За словами речника InformNapalm, він був дуже позитивним та професійним журналістом і офіцером.

"Людина, яка вірила у свою справу і йшла завжди до поставленої цілі. Льоха, я тебе запам'ятаю назавжди, як порядного усміхненого хлопа за чашкою кави в Маріїнському парку. І ми звільнимо твою Батьківщину на Запоріжжі", – додав Макарук.

Також про смерть захисника написала журналістка Яна Холодна, яка раніше керувала радіостанцією "Армія FM". Вона зауважила, що Чубашев був не просто підлеглим, адже мав неабиякий потенціал.

"Перше військове реаліті "РекрутUA". Ніколи не забуду, як ти прийшов із цією ідеєю, ти горів нею. Першими були ССО, потім десанти, потім морпіхи. Ти багато зробив корисного для армії цими проєктами. Ти жив армією. Ти професійно виріс зі студії. І міг робити багато корисних речей на ТБ. Але 24 лютого ти вибрав інший шлях. Замінив камеру зброєю та пішов воювати", – зазначила журналістка.

Холодна розповіла, що вже після повномасштабного вторгнення у Чубашева народився син. Однак він не мав часу, щоб його побачити, адже це поки було не на часі.

Військовий психолог Андрій Козінчук зауважив, що Чубашев робив дуже реалістичні воєнні репортажі. І складалося враження, що він постійно готується до війни.

"Нещодавно мені написала дівчинка, що хоче стати психологом в армії, виявляється вона у кафешці це сказала, Льоха це почув і відправив до мене. Ну, тобто, розумієте, навіть у мініситуації намагався допомогти людям. Загинув на війні", – написав Козінчук.

Новий шлях постачання армії агресора маже готовий: Росіяни завершують будівництво залізничного моста поблизу Маріуполя, - Андрющенко

четвер, 25 квітень 2024, 9:32

Російські окупанти майже завершили будівництво залізничного моста біля села Гранітне, що неподалік Маріуполя. Про це у своєму телеграм-каналі написав радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко. "Будівництво залізничного мосту біля Гранітно...

Науковці розшифрували практично знищені папіруси з Помпеї, з котрих дізнались місце поховання великого філософа Платона та обставини його життя

четвер, 25 квітень 2024, 9:23

Революційне сканування та дослідження папірусів Геркуланума виявило чудові нові подробиці про філософа Платона, зокрема точне місце його поховання, повідомляє "Ancient Origins" . Це значне археологічне досягнення стало результатом проєкту розшифровки ...