Не встиг сказати ні слова: У Києві жорстоко вбили батька двох дітей (фото)

У неділю, 28 лютого, в Києві на вулиці Любомира Гузара сталося жорстоке вбивство - чоловік з ножовим пораненням встиг дійти додому і втратив свідомість, медикам не вдалося його врятувати. Про це повідомляє Telegram-канал DTP KIEV INFО, передають Патріоти України.

За попередніми даними, чоловік з ножовим пораненням знепритомнів у коридорі, не встигнувши нічого сказати рідним.

"Помер під час реанімаційних заходів, що проводила бригада ЕМД. На місце виїхала слідчо-оперативна група, криміналісти, кінологи", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що загиблий був 1987 року народження, у нього залишилося двоє дітей. У даний час з'ясовуються всі обставини трагедії.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...