Не встиг вакцинуватися: 100-річний ветеран, який зібрав понад £32 млн на боротьбу з коронавірусом, захворів на COVID-19

Британський ветеран, 100-річний капітан сер Том Мур, який зібрав мільйони фунтів пожертвувань для медиків, які борються з коронавірусом, був госпіталізований після позитивного результату тесту на COVID-19. Про це повідомила в Twitter його дочка Ханна Інгрем-Мур, інформують Патріоти України.

"Останні кілька тижнів він лікувався від пневмонії, а минулого тижня дав позитивний результат на COVID-19. Він був з нами вдома до сьогоднішнього дня, коли йому потрібна була додаткова допомога з диханням. Його лікують в палаті, не в відділенні інтенсивної терапії", - повідомила дочка ветерана.
Сім'я капітана Тома впевнена, що персонал лікарні Бедфорд зробить все можливе, щоб йому було комфортно, і сподівається, що він повернеться додому якомога швидше. Великобританія вакцинувала проти коронавіруса майже 9 мільйонів чоловік, при цьому люди старше 80 років входять в одну з пріоритетних груп.
Sky News процитував представника сім'ї, який сказав, що Мур не отримав вакцину, тому що лікувався від пневмонії. Прем'єр-міністр Борис Джонсон написав в Twitter, що думає про Мура і його сім'ю. "Ви надихнули всю націю, і я знаю, що ми всі бажаємо вам повного одужання", - написав він.

Жінка-"ніндзя" примудрилася майже рік прожити у вивісці на даху супермаркету

вівторок, 14 травень 2024, 12:53

Жінку-безхатька зі штату Мічиган, США, знайшли у вивісці на даху супермаркету Family Fare у Мідленді. Вона жила там близько року, і ніхто її не помічав. Про це пише Oddity Central, передають Патріоти України. 34-річну жінку, ім'я якої не називається, з...

"Коли фотографувала номери авто": Одеситка заявила, що її побив милицею працівник ТЦК

вівторок, 14 травень 2024, 12:43

Мешканка Одеси заявила, що її побив милицею чоловік у військовій формі, який назвався працівником ТЦК. Про це постраждала написала на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України. Жінка розповіла, що вона та троє її друзів прибули до відділку...