Не встиг він отямитись...: На Майорці туриста пограбували двічі за кілька хвилин

На Майорці 55-річний турист з Великої Британії, який побажав залишитися анонімом, став жертвою двох пограбувань. Інцидент стався після того, як він вийшов з бару. Про це повідомило видання Daily Express, передають Патріоти України.

Чоловік знімав гроші в банкоматі неподалік від популярного коктейль-бару La Bodeguita Del Medio, у цей момент до нього підбіг злодій і викрав його iPhone, вартістю 800 фунтів стерлінгів. Поки турист приходив до тями після цього шоку, до нього підійшли ще двоє чоловіків і напали вдруге, зірвавши з його зап'ястя діамантовий годинник Rolex President Day-Date.

Турист оцінив годинник приблизно в 150 000 фунтів стерлінгів, хоча іспанські правоохоронці пізніше зазначили, що його реальна вартість становила близько 100 000 фунтів стерлінгів.

Після тривалого розслідування злочинців вдалося знайти. Двоє 30-річних алжирців, які скоїли пограбування, були засуджені до двох років тюремного ув’язнення. Вони продали годинник на чорному ринку за 5 тисяч фунтів. Спільник, який купив крадений годинник, отримав шість місяців в'язниці, а злодій з Сенегалу, що грабував смартфони, уникнув суворого покарання і отримав три місяці умовно.

"І за оцих п***рів у Києві воює армія": Кохана загиблого героя України різко відреагувала на рейд ТЦК на концерті "Океану Ельзи"

субота, 12 жовтень 2024, 16:06

Керівниця медичної служби "УЛЬФ" окремого батальйону "Вовки Да Вінчі" ім. Дмитра Коцюбайла, кохана загиблого героя України Да Вінчі Аліна Михайлова доволі жорстко висловилася про учорашню облаву ТЦК на відвідувачів концерту "Океану Ельзи". І розкритику...

"Сталева міць, непохитна воля!": Нацбанк випустив монету, присвячену Силам логістики ЗСУ (фото)

субота, 12 жовтень 2024, 15:43

Національний банк України вводить в обіг 10 млн штук монет номіналом 10 грн, присвячених Силам логістики Збройних сил України. Про це повідомив Генштаб у суботу, 12 жовтня, передають Патріоти України. "Випустити таку пам’ятну монету вирішили на знак по...