"Не встигли із одного л...йна вилізти": Хор Верьовки звернувся до росіян (відео)

В кадрі артисти розповідають про своїх родичів і друзів з Росії і закликають до миру.

Артисти хору імені Григорія Верьовки звернулися до росіян і жителів східних областей України. З'явилося відеозвернення на YouTube-каналі "Свобода слова" кілька днів тому, хоча було записано ще в 2014 році, передають Патріоти України.

В кадрі артисти розповідають про своїх родичів і друзів з Росії і закликають до миру. При цьому вони зазначають, що розмовляють мовою музики, яка лежить поза політичними протистояннями. На відео тодішній керівник хору Анатолій Авдієвський закликає українських і російських політиків вирішувати всі суперечності виключно шляхом переговорів.

"Я вважаю, що мистецтво володіє такою могутньою силою єднання людей, тому що воно спрямоване на емоційне сприйняття і очищає душу людини", - підкреслив Авдієвський. І хоча деякі ЗМІ подають це відео як нове, але насправді звернення було зроблено п'ять років тому. Адже Авдієвський помер 24 березня 2016 року. Користувачі мережі дивуються і активно коментують відео:

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...