Не встигли оговтатися після вчорашньої трагедії: На Говерлі у Карпатах зійшла лавина, є постраждалі

В Яремчанську центральну міську лікарню, що на Івано-Франківщині, з травмами госпіталізували жінку та дитину. З їхніх слів, коли вони сходили на Говерлу, зійшла лавина. Про це повідомив директор медзакладу Олександр Соколюк, передають Патріоти України.

"15 січня медики "швидкої" привезли двох пацієнтів — 49-річну жінку та 12-річну дитину. В дитини — травма руки, стан задовільний. У жінки — травма хребта. Вони розповіли, що, коли сходили на Говерлу, зійшла лавина. Пацієнтів обстежують медики, вони — у свідомості, але мають психологічну травму", — повідомив Олександр Соколюк.

Зі слів речниці Держслужби з надзвичайних ситуацій в області Христини Перцович, щодо цієї ситуації до рятувальників ніхто не звертався, надзвичайників не залучали до допомоги. На Facebook-сторінці "Сніголавинна ситуація в Українських Карпатах" попереджають про сніголавинну небезпеку у високогір'ї та рекомендують туристам утриматися від походів у гори.

Джерело: UA:Суспільне

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...