Не вибачились і навіть звинуватили в брехні: У Росії жінку облили окропом під час спроби влаштуватися на роботу (відео)

У Росії на агрохолдингу в Челябінській області жінку облили окропом в перший робочий день. Про це повідомляє місцевий «31 канал», передають Патріоти України.

Росіянка хотіла влаштуватися адміністратором на свинокомплекс «Родніковський», але їй запропонували спершу пройти через душову – шлюз, в якому працівника з усіх боків обливає вода з миючим засобом. «Заходжу в душовий шлюз, двері блокуються і на мене починає бризкати гаряча вода. В жаху я починаю намагатися відкрити двері, кричати і кликати на допомогу, але мені ніхто не відкривав, нікого не було. Не знаю, скільки я там простояла, хвилину, дві? Весь цей час я кричала, кликала на допомогу, стукала по дверях. Страх все більше мене долав, і я почала впадати у відчай, що хтось прийде. І я виявилася права. Ніхто не прийшов. У підсумку мені вдалося відкрити двері, або вони самі розблокувалися», – скаржиться постраждала.

Коли вона поскаржилася начальству, то замість вибачень її звинуватили у брехні. «Він сказав, що я обманюю і вода не може бути гарячою, оскільки вона холодна. Я сказала, що тут не працюватиму. Він сказав, що ця робота, значить, не для мене і пішов», – каже жінка. За її словами, їй довелося звернутися до лікаря – після того, що сталося у неї погіршилося самопочуття і підвищилася температура тіла.

Дуже хотів до армії?: На Тернопільщині чоловік із відстрочкою від мобілізації розбив двері ТЦК

неділя, 8 вересень 2024, 14:28

Чоловік, що має відстрочку від мобілізації, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, розбив склопакет дверей Тернопільського обласного ТЦК та СП, намагаючись у такий спосіб приєднатися до Збройних сил України. Про це повідомив Тернопільський обласни...

З нагоди 40-річчя шлюбу: Порошенко привітав дружину та показав фото з весілля

неділя, 8 вересень 2024, 13:28

П'ятий президент України Петро Порошенко у неділю, 8 вересня, привітав свою дружину Марину Порошенко з 40-ю річницею шлюбу і показав фото з їхнього весілля. Про це експрезидент написав на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України. "Ми з Ма...