Не вибачив, що подала на розлучення: У Туреччині чоловік порізав ножем дружину-українку на очах очевидців (фото)

У Туреччині здійснено напад на 28-річну українку Анну Бутім - 15 січня в торговому центрі в Бакьоркеї жінку через ревнощі порізав її чоловіком, з яким вона в процесі розлучення. Жінку доставили до лікарні з пораненнями. Про це повідомляє видання Tum-haberler.com, передають Патріоти України.

Поліцейські заарештували чоловіка Анни Месута О., якого підозрюють у нападі. У своїй заяві в поліцію він заявив, що після публікації в соціальних мережах він побачив чоловіка, який був поруч із його дружиною, і напав на дружину у нападі ревнощів. Правоохоронці з'ясували, що підозрюваний раніше вже погрожував спробами самогубства. Жінка, яка отримала глибокі рани на обличчі, розповіла про жахливий момент.

"Це зробив мій колишній чоловік, з яким я подала на розлучення. Він погрожував мені і сказав, що вб’є мене. Він не знав моєї адреси, але коли до мене прийшла сестра, ми опублікували фото в Instagram. Ми не писали, де знаходимось, але вінн два дні чекав мене у торговому центрі, куди ми прийшли", - розповіла Анна. За словами жінки, чоловік схопив її за волосся і порізав їй обличчя.

"Він хотів мене вбити, однак йому не вдалося потрапити мені в шию. Ми найняли з моєю сестрою охорону. Не дозволяйте йому ще раз прийти до мене. Я хочу, щоб його посадили до в'язниці, бо я його боюся", заявила жінка. В турецькій поліції повідомили, що після арешту підозрюваного передали до судових органів за "умисний замах на вбивство".

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...

Дуже бояться: Британська розвідка пояснила, як зміна командування вплинула на діяльність флоту РФ

четвер, 18 квітень 2024, 17:50

Після заміни командувача у березні 2024 року Чорноморський флот РФ проявляє найменшу активність від початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє міністерство оборони великої Британії із посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України....