"Не виходьте з дому без потреби!": Мер Кропивницького потрапив у лікарню з COVID-19

Чоловік госпіталізований у таку звану "інфекційку на Валах".

Мер Кропивницького Андрій Райкович потрапив у лікарню з COVID-19. Про це він повідомив 12 листопада на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Чоловік госпіталізований у таку звану "інфекційку на Валах". "Доброго ранку, земляки! Сьогодні, у Всесвітній день боротьби з пневмонією, передаю щирі вітання всім медикам, особливо тим, хто на передовій боротьби з коронавірусом... На собі відчув, що таке коронавірус і запалення легенів", – написав він.

Він уточнив, що виконує всі призначення лікаря і сподівається, що пробуде в лікарні недовго. Райкович вкотре наголосив на тому, що дотримання правил карантину дуже важливо.
"Пам‘ятайте про дистанцію, засоби захисту й чисті руки! Без зайвої потреби не виходьте із дому! Давайте берегти один одного", – звернувся до українців чиновник. Мер Кропивницького захворів на коронавірус.

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...