Не виходить на зв'язок: Віцечемпіон України з боксу зник безвісти

16-річний український боксер Назар Малінкін пропав на Івано-Франківщині, повідомляє Федерація боксу України. Володар "срібла" юніорського чемпіонату України та переможець турніру Кужельного-2023 не виходить на зв'язок із 7 лютого, передають Патріоти України.

Молода людина цього дня приблизно о 15 годині вийшла з дому в Коломиї і на сьогоднішній день його місцезнаходження невідоме.

Особливі прикмети: зріст 165-170 см, спортивна статура, темне коротке волосся, карі очі. Був одягнений у чорну куртку, чорні спортивні штани, чорні кросівки. Має афроамериканську зовнішність.

"Якщо вам щось відомо про місцезнаходження Назара або ви помітили схожу людину, будь ласка, повідомте цю інформацію звернувшись за телефоном: 068-777-0-112 або 102", - йдеться у повідомленні ФБУ.

"Без проблем, друже": Ф'юрі після бою запропонував Усику провести спільну відпустку із сім'ями в Україні (відео)

неділя, 19 травень 2024, 20:30

Британський боксер Тайсон Ф'юрі, який у ніч на 19 травня програв бій за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі Олександрові Усику, запропонував українцю провести спільну відпустку із сім'ями в Україні й Великобританії. Відеозапис спілкува...

Родичів можуть шукати тижнями: У Канаді через дорожнечу поховання різко зросла кількість "непотрібних трупів"

неділя, 19 травень 2024, 19:43

У Канаді сталося "різке зростання" кількості покійних, яких ніхто не забирає з моргів. Про це йдеться в матеріалі Reuters, який опублікували 18 травня, передають Патріоти України. Тільки в самій густонаселеній канадській провінції Онтаріо, за даними її...