Не викидайте гроші на вітер! Медики назвали ТОП-5 неефективних лікарських препаратів

Фармацевти розповіли про п'ять лікарських препаратів, які абсолютно неефективні при застосуванні. За їх словами, ці засоби добре рекламують, і саме тому їх часто купують в аптеках, але для здоров'я вони ніякої користі не несуть, повідомляють Патріоти України.

Першим експерти називають лікарський препарат від грипу і простудних захворювань "Арбідол", який, на їхню думку, не відповідає заявленій дії і неефективний при застосуванні. Також багато користі для організму не приносять БАДи, лікувальних властивостей у них немає.

Далі фахівці в галузі фармакології говорять про вітамінні комплекси. За їх словами, вітаміни корисні при роздільному застосуванні, але разом вони абсолютно неефективні. При розладі травлення медики радять пробіотики, але вони не приносять потрібного результату. Такі проблеми краще вирішувати за допомогою коригування раціону харчування.

З останніх експерти назвали гепатопротектори, які потрібні для відновлення працездатності печінки. У цьому випадку вони радять не вдаватися до цих препаратів, а переглянути раціон і відмовитися від шкідливих звичок, які в більшій мірі вплинуть на здоров'я органу.

Захотілось гострих відчуттів: Українець зі всіма дозвільними документами на виїзд заплатив $1500, аби перепливти Тису

субота, 11 травень 2024, 5:58

На Закарпатті прикордонники зафіксували неординарний випадок: українець із всіма дозволами на виїзд за кордон вирішив переплисти річку Тису, заплативши переправнику 1500 доларів. Про це розповів офіцер Мукачівського прикордонного загону Олег Селезньов ...

Скільки засуджених Україна може відправити на фронт? У владі назвали цифру

субота, 11 травень 2024, 0:55

В Україні нараховується 27 тис. осіб, які відбувають покарання у вигляді обмеження та позбавлення волі. З них, за озвученою представником міністерства юстиції на засіданні профільного комітету інформацією, 20 тис. засуджених можуть скористатися правом ...